با دعوت از مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان صورت گرفت؛

بررسی و پیگیری برای تسریع و رفع موانع چندین پروژه راه اصلی و فرعی شهرستان

با دعوت از مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، چندین پروژه راه اصلی و فرعی شهرستان رامهرمز مورد بررسی قرار گرفت و در جهت تسریع و رفع موانع اجرا تصمیماتی از سوی این مدیرکل اتخاذ شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری رامهرمز، با دعوت از محمد جولانژاد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان و با حضور عبداله خیران‌پور فرماندار رامهرمز، بعضی پروژه‌های مربوطه شهرستان بررسی، و برای رفع موانع و تسریع در اجرا پیگیری‌هایی انجام شد.

در جریان بازدیدهای میدانی و پس از آن در جلسه‌ای که عصر امروز پنج‌شنبه ۲۷ مهرماه در محل فرمانداری برگزار شد، دستوراتی از سوی این مدیرکل صادر و تصمیماتی در راستای تکمیل، اجرا، بهسازی و روکش این پروژه‌ها گرفته شد.

بعضی از این پروژه‌ها که مورد مطالبه خیران‌پور و بایمانی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قرار گرفت، بدین شرح است؛

تسریع در ۵ و نیم کیلومتر باقیمانده پروژه ۱۰ کیلومتری روشنایی جاده کمربندی رامهرمز با ارزش ۱۱ میلیارد تومان.

تسریع در تکمیل پروژه تعریض و بهسازی جاده سرچشمه، که بناست تا اواخر آبان‌ماه انجام شود.

تسریع در پروژه نصب نیوجرسی از میدان خلیج فارس تا منطقه کیمه که هم‌اکنون در مرحله مناقصه قرار دارد.

خط‌کشی راه‌های اصلی روستایی، و بهسازی و آسفالت حدود ۲۰ کیلومتر راه روستایی که بناست بر حسب اولویت انجام شود.

بررسی و پیگیری قسمتی از جاده رامهرمز به بهبهان و تکمیل پروژه بیس و آسفالت جاده امامزاده میرعبدالله سلطان‌آباد.

انتهای خبر/

۶۲